چه زمانی طالب می خندد؟

نویسنده: قاضی عبید

این یک حقیقت میباشد که جهاد و مبارزه بر علیه اشغالگران سختی ها و دشواری ها را با خود دارد ، و طالب با ایمان قوی و عزم متین سینه سپر نموده و به هدف اعلای کلمة الله و برچیدن دامن کفر ، شرک و اشغال از کشور شان ، تمام این دشواری ها و مشکلات را متقبل می شوند .
در جهاد علیه آمریکا، طالب بهترین رفیق ، قوی ترین  همسنگر و مهربان ترین دوست خود را در حالی از دست میدهد که با دستان خود خون را از جبین اش پاک و وی را به خاک می سپارد .
بسیاری از دوستان و همرزمان طالب در زندان های مستکبرین و متجاوزین به جرم دفاع از کشور و دشمنی با اشغال ، زندانی بوده که واقعا رنج آور است .
طالب از خانه و کاشانه خود دور ، جای برای استراحت و آرام گرفتن ندارد ، غذایی طالب نان خشک با آب میباشد ، لباس ها را خود تمیز نموده و می پوشد ، در محافل خوشی ، سرور وعید با دیگر مسلمین شرکت نتوانسته حتی به حج بیت الله سفر نمیتواند .
فکر طالب جهاد ، اندیشه طالب مبارزه و توجه طالب بسوی دشمن بوده ، شب و روز در پی تهیه ابزار جهاد و آماده سازی نقشه های کامیاب میباشد ، یقینا اوضاع کنونی حاکم ، نابسامانی ها ، ویرانی ، مهاجرت و کشتار جمعی مسلمین توسط دشمنان اسلام ، تسلط کامل غرب بر امورات مسلمین، اشغال کشور های اسلامی … از  علت های که خواب راحت طالب را ربوده است .

ولی با وصف این همه درد و رنج ، گاه گاهی طالب می خندد!
آنچه برای طالب خیلی عجیب و خنداور می باشد ، شنیدن خبر شهادت خودش از طریق رسانه ها و مطبوعات می باشد .
واقعا جالب نیست ؟
شخصی که زنده باشد و خبر مرگ آن بنشر برسد ، ما بارها شاهد آن بوده ایم که خبرهای دورغ و بی اساس از سوی رسانه ها بنشر رسیده که در آن شهادت یکی از افراد طالب عنوان شده است ، بگونه مثال: خبر شهادت امیرالمؤمنین منصور صاحب چند بار بلند شد که هر بار از سوی امارت اسلامی رد گردید ، خبر شهادت ملا عبدالسلام اخند در فتح قندوز بنشر رسید که بعدها دروغ ثابت شد ، خبر شهادت والی پشین غزنی مولوی صاحب صمیم ، که یکی از نزدیکان وی حکایت میکند : روزی مولوی صاحب با جمعی از مجاهدین در جای نشسته روی بعضی مسایل صحبت می نمود ، در مجلس یکی از مجاهدین به رادیو گوشش داده و اخبار را تعقیب می نمود که به یکبارگی خبر شهادت مولوی صاحب که آن زمان والی غزنی بود در حالی بنشر رسید که خود مولوی صاحب آنرا می شنیده و لب خند می زد ، خبر شهادت والی هلمند مولوی عبدالمنان اخند چندین بار از سوی رسانه ها پخش گردیده که بعد ها دروغ ثابت گردیده است .

یقینا رسانه ها با دروغ پردازی در جامعه افغانی حیثیت و اعتماد خود را نسبت به مردم از دست داده و همه میدانند که مطبوعات و رسانه ها در کل دنیا و خصوصا افغانستان آزاد نبوده و زیر تأثیر و کنترول مستقیم کشورهایی اشغالگر و حلقات درونی نظام های اجیر قرار دارد .

Show More

ځواب دلته پرېږدئ

ستاسو برېښناليک به نه خپريږي. غوښتى ځایونه په نښه شوي *

Back to top button